Resultaten voor chatten kinderchat

chatten kinderchat
Een 13-jarig meisje in een chatroom. Dit gebeurt er. RTL Nieuws.
Is maar chat wil niet met je afspreken haha. Maar had ik gelijk. Fijne dag verder. Portier41 heeft de chat verlaten. Moet onze snackbarcultuur op de lijst van immaterieel erfgoed? Pikante foto leidt tot trouwverbod op Rhodos: Honderden aanstaande bruiden in tranen.
ChatPoint Jouw chat startpagina.
Alleen Pikantcams.nl, flirtpunt.nl en pikantflirts.nl zijn natuurlijk niet zo geschikt om te chatten voor kinderen, maar voor de rest geeft Chatpoint een prima overzicht van de mogelijkheden om te chatten. Chatboxen in allerlei soorten en maten bij onder andere chatcafe.nl of Chatcity.nl.
Chat 13-18.
Je chat met een vrijwilliger van de Kindertelefoon die minimaal 18 jaar oud is. Ben je tussen de 13 en 18 jaar dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon tussen 11 uur s ochtends en 8 uur s avonds.
Chat Jeugd.
Deze kinderchat is geschikt voor kinderen t/m 17 jaar. Door de inzet van onze vrijwillige moderators is dit een geschikte chatomgeving voor kinderen. Spelletjeswebsite voor jong en oud.Tevens is er een chatbox aanwezig waar je gezellig kan chatten, zonder registratie.
Kinderchat: Home.
Kinderchat biedt kinderen tot 17 jaar de mogelijkheid om gezellig en in een veilige omgeving te kunnen chatten. Als je ouder bent dan 16 jaar kun je inloggen op de speciale jongerenchatbox. Leeftijd: 14 jaar. Profielen gekoppeld aan Hyves. Meer aan hyves gekoppelde profielen.
12-jarige meisje werd geprostitueerd via kinderchat.nl Boevennieuws.nl.
Kinderchat.nl Een 12-jarig meisje uit Belgiƫ werd lange tijd door een pooier geprostitueerd via de website kinderchat.nl. Het meisje viel in de greep van een loverboy die haar gedwongen heeft op de website, die juist bedoeld is om jongeren veilig te laten chatten, een profiel aan te maken.
Chat sites jongeren Girlscene Forum.
hoii ik weet niet of er al een topic is hierover, maar ik kon niks vinden, DUS ik maak eentje aan: nou zoals de titel al zegt, weten jullie een leuke chatsite waar je met kinderen van ongeveer 13/14/15 kan chatten?
Kinderchat: Chat.
CHAT Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
Je kan ook kort vertellen waarover je wil chatten. Bij teveel oproepen kan jou gevraagd worden om het later nog eens te proberen. AFSPRAKEN ROND CHATTEN. Om het chatten in goede banen te leiden, vragen we jullie om volgende afspraken te respecteren.:
Tips voor Veilig Chatten.
De meeste problemen doen zich niet voor tijdens het chatten in een chatroom maar wanneer mensen verder chatten via messengers, zoals MSN, Yahoo, ICQ. Messengers zijn leuk om te chatten met bekenden, je weet wie ze zijn, hoe ze met hun computer omgaan en dus dat jouw computer veilig is.

Contacteer ons