Op zoek naar chat anoniem?

chat anoniem
Chat met een hulpverlener JAC heel Vlaanderen.
Zo kunnen we beter een antwoord geven op je vragen, terwijl je toch anoniem kan blijven. Chatten via smartphone of tablet kan voorlopig wat minder vlot verlopen. We zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing hiervoor. Openingsuren van de chat.
CLBch@t.
Niemand kan dus zien dat je met ons contact hebt gezocht. Wij bewaren het chatgesprek anoniem. We doen dit om te kunnen leren hoe onze chatgesprekken steeds beter kunnen worden. Maak je jezelf bekend tijdens de chat? Onze medewerkers hebben beroepsgeheim.
Tele-Onthaal.
Bij Tele-Onthaal kan je elke avond en woensdag-en zondagnamiddag terecht voor een anoniem chatgesprek. Het gesprek blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en de vrijwilliger. Er blijven geen sporen achter op je computer. Meer info over chatten. Op dit moment is de chat gesloten.
Nood aan babbel of chat Jong en van Zin VZW.
Voor studenten die tijdens de blok of examenperiode vragen hebben of stoom willen aflaten. Heb je het moeilijk en wil je er met iemand over praten? Chat anoniem op de site van Tele-Onthaal, of bel hen op het nummer 106.
Hoe werkt chatten met Teleblok Teleblok.
Kun je nergens terecht, wil je je verhaal liever anoniem vertellen of gewoon even je hart luchten? Chat anoniem en gratis met Teleblok, elke dag gedurende de examenperiodes van januari en juni, telkens tussen 18 en 23 uur. We bieden je geen concrete oplossingen, maar bekijken samen met jou hoe jij je vraag kunt aanpakken.
Chat 13-18.
Ben je tussen de 13 en 18 jaar dan kun je chatten met iemand van De Kindertelefoon of met een leeftijdsgenoot. Buiten openingstijden en als het druk is, is de chatbutton niet zichtbaar. Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat anoniem en in vertrouwen met ons.
Hoofdpagina ChatBelgiƫ.
Chatten met vreemden.
Steeds meer mensen vinden het idee leuk om te praten met onbekenden op het internet. Het idee van anonimiteit spreekt veel mensen aan en tegelijkertijd het idee om verrast te worden met wie je chat. Tegenwoordig hoor je zo veel gekke verhalen en hoor je zoveel over privacy op het internet, dat je graag zelf anoniem wilt blijven.
Gratis chatten.
Goed aan deze site is dat er strenge regels zijn met betrekking tot privacy, het verspreiden van bepaald schadelijk materiaal als virussen en het aannemen van aangeboden diensten op de site. Anoniem chatten met vreemden. Bij Chat Met Vreemden kun je op een gemakkelijke manier nieuwe mensen leren kennen.
Chat.be: Chat met Vreemden.
Je kunt hier chatten met vreemden die opzoek zijn naar spanning of alleen een leuk gesprek! Je kan zijn wie je wilt zijn op chat.be, dus anoniem chatten is mogelijk. Schrijf je nu in en begin met de spannende chat.

Contacteer ons